Select Page

Búcsúzunk és szeretettel emlékezünk
Polgárné Lipták Editkére, aki iskolánk megalakulása óta az SZMK-ban helyettesként, vezetőként és lelkes tagként is jelen volt. Odaadó, példaértékű hozzáállásával és munkájával beírta magát iskolánk történelmébe. Oly emlékezetesek a gyermekek számára szervezett programok, a pedagógus napi köszöntők, hogy most rajtunk a sor, hogy az önzetlen segítségét, jóindulatát, hozzánk intézett kedves szavait megköszönjük. Sajnos,a jó Isten útjai kifürkészhetetlenek, Editke Karácsonykor visszaadta lelkét a Teremtőnek !
A feltámadásba vetett hittel és reménnyel búcsúzunk Tőle s köszönjük neki mindazt, amivel iskolánk diákjainak programjait szebbé, élménytelibbé igyekezett tenni.
Miután kórházba került 400 gyermek egymás kezét fogva imádkozott Érte reggelente.
Az imáink által reméljük, hogy Editke lelke a jó Istennél nyugalmat, békét talál.
Ő bebizonyította, hogy a másokkal való törődés az igazi szeretet gyümölcse. A legszebb ajándékot rejti magában. Bizonyos pillanatokban a mély hála kimondhatatlan örömét !
Hálásak vagyunk, hogy ismerhettük Őt,hálásak, amiért megtapasztalhattuk önzetlenségét.  Fájdalommal, de a jó Isten akaratát elfogadva búcsúznak a Szent László Iskola tanulói, pedagógusai, dolgozói, a gyermekek szülei.
Adjon a jó Isten boldog nyugalmat és örök emléket az elhunytnak !

Megszakítás