Select Page

Ahogyan a tavalyi tanév végén, iskolánkból most is három tanítványunk kapott meghívást Miskolcra, hogy felkészítő tanáraikkal együtt 2018. június 11-én részt vegyenek a megyei díjátadó ünnepségen. Erre a rendezvényre azokat a diákokat hívják meg immár harmadik éve, akik az Oktatási Hivatal által koordinált és a Miskolci Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett országos tanulmányi versenyek megyei fordulóján dobogós helyezést érnek el.

A szervezők kedves szavakkal és lélekemelő zenés műsorral köszöntötték a megjelenteket, majd átadták az okleveleket és a díjakat.

Lukács Virág 8.a osztályos diák a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Rajzverseny V. kategóriájában, portrékészítésben I. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Ferencziné Hajdu Mónika.

Tyukodi Zóra 6.b osztályos tanuló a Kazinczyról elnevezett „Szép Magyar Beszéd”  5-6. évfolyamán II. helyezett lett. Felkészítő tanára: Rácz Lászlóné.

Polgár Sándor Bendegúz 7.a osztályos diák a Hevesy György Kárpát-medencei Kémiaversenyen 7. évfolyamon III. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Tarr Tamásné.

Szívből gratulálunk díjazott tanítványainknak kiemelkedő eredményükhöz!

Megszakítás