Select Page

Iskolánkban első alkalommal kerül megrendezésre az Erzsébet Napközis Tábor, melyen 123 alsó tagozatos tanuló és 12 felnőtt kísérő vesz részt. A tábor hétfőn reggel kezdődött, melyet a gyerekek és felnőttek is egyaránt izgatottan vártak. Gazdag program várja a gyermekeket a hét folyamán: közösségépítő játékok, kézműves foglalkozások, sportversenyek, egészségnap, közös kirándulás.

A gyerekek nagyon jól érzik magukat, önfeledten játszanak és barátkoznak, a felnőttek pedig folyamatosan arról gondoskodnak, hogy tartalmas, feledhetetlen nyári programot és sok – sok élményt biztosítsanak !   Örülünk a lehetőségnek és a sikeres pályázatnak !

A csütörtöki ( holnapi ) program :

  • 7,30 gyülekező az Iskola előtti buszmegállóban !!!
  • 7,45 Indulás Nyíregyházára. ( Tokaj, Tarcal )
  • 18,00 érkezés az Iskola előtti buszmegállóba.
  • Hideg élelmet és fagylaltot minden gyermek kap !
  • Az Erzsébet Tábor logós pólóban jöjjön mindenki !

                                                                 Kovác Teodóra pedagógus

  

A táborozó gyerekek szomorúan szembesültek azzal, hogy péntek délután bizony véget ért az Erzsébet napközi tábor. Nagyon jól érezték magukat, sok új barátság köttetett, és a közös kirándulás (Nyíregyháza, Tokaj, Tarcal) alkalmával még jobban megismerték egymást. A csoportfelelősök is kiválóan végezték munkájukat, hiszen állandóan vigyáztak fiatalabb társaikra, lesték kívánságaikat. Célunkat sikerült elérnünk és reméljük, hogy az ideihez hasonlóan gazdag programokkal tudunk a következő évben is tábort szervezni! „ Hol ketten vagy hárman az én Nevemben találkoznak, velük vagyok Én is!” A táboroztató kollégák munkáját ezúton is szívből köszönöm! ( K. T. )

 

Megszakítás