Select Page

   Intézményünk február havának utolsó péntekén rendezte a Farsangi mulatságot. A bálra a Városi Sportcsarnokba sereglett a diákok jó része, az egész tantestület, a kedves szülők és vendégeink.

   Legnagyobb iskolai rendezvényük kezdetén a Kis-bubulyka néptánccsoportunk Szatmári táncokat járt. Már hagyomány iskolánkban, hogy a jelmezes felvonuláson a legkisebbek kedvenc mesehősük bőrébe bújnak, egyéni jelmezeket öltenek. Így százféle jelmezes is szórakoztatja a közönséget. Ám akadt olyan alsó tagozatos osztály is, akik egyforma mesehősként vonultak színpadra. A felsősök jobban szeretik a csoportos jelmezeket, kis produkciójukkal mindig megnevettetnek minket. Idén láthattuk a Malév pilótáit és légi kísérőit, udvari bolondokat, rockereket, „egy szoknya – egy nadrágokat”, Viktória hercegnőt és udvartartását, egy kiállítás képeit és a Veresegyházi asszonykórust. A végzős diákjaink angol keringőt táncolva nyitották meg a báli mulatságot. Minden évben nagy készülődés előzi meg a nyolcadikosok táncát. Már hetek óta készültek erre az estére, hogy elkápráztassák szüleiket és a bálozó gyerekeket. Megható perceket éltünk át, amikor a keringő után a szülőket kérték táncra a végzősök.

    Az est folyamán nagy sikere volt a táncháznak, a zsákbamacskának és a tombolasorsolásnak. Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni támogatóinknak, hogy felajánlásaikkal színvonalasabbá tették rendezvényünket.

 

     Bartók Klára
diákönkormányzat

Képek a tovább olvasom után…

Megszakítás