Select Page

 Elkezdődött az idei Napközis Erzsébet tábor iskolánkban 150 tanuló és 15 felnőtt részvételével.

 

 

Izgatottan , várakozással telve gyülekeztünk az iskola előtt június 25-én hétfőn reggel.  150 fő  táborozó és  15 felnőtt kezdte meg iskolánk 2018. évi 1. napközis Erzsébet táborát. A tábor dal már sok gyereknek ismerős volt az előző évről, így vidáman énekeltük együtt hangszerkísérettel Edit néni vezénylésére. Kiosztottuk a világoskék logós pólókat , melyet egész héten át szívesen viseltünk. Közösségépítő játékok, memóriajátékok, igaz – hamis állítások , a kicsiknek meseolvasás – Rácz Éva néni által –  volt minden, ami belefért a programba. Szent László pénzeket is kerestünk, Lilla néninél lehetett beváltani jutalom édességekre. Heni néni kreatív délutánján készített alkotások azóta már sokaknak a bejárati ajtaját díszitik. A fiúk sportolási kedvének Sanyi bácsi igyekezett eleget tenni, szívesen volt bíró a meccseken.

Herczeg Mária néni kreatív foglalkozása sem merül feledésbe, hiszen ismét szemet gyönyörködtető darabok születtek ügyes kezek munkái által. Éci néni, Marika néni, Eszterke néni és Niki néni segítették munkáját.  Fagylaltozni is voltunk az Éva Cukrászdába.

Szerdán Debrecenbe kirándultunk 3 busszal a Kerekerdő Élményparkba , ahol számos élményelemet kipróbálhattunk addig, amíg az égi áldás meg nem érkezett. Bár annyira nem ijedtünk meg, a hot-dog , az üdítő és a fagyi is jól esett ! Sokan 5d-s moziban is voltak közülünk. A panoptikum és a trükkös tükörlabirintus sem maradt látogatás nélkül.

A csütörtöki napunk a sport jegyében telt, Anett néni 10 akadálypályát készített nekünk, ahol igazán érdekes feladatok vártak ránk. Ezt követte a dinnye-délelőtt, alig bírtuk tele enni magunkat. Délután teremtésvédelmi foglalkozás volt, ahol Heni néni, Hegedűsné Éva néni, Reni néni azon munkálkodtak a többiekkel együtt, hogy újrahasznosítható anyagokból készíthessenek a gyerekek maguknak játékokat, ajándéktárgyakat. A pénteki napot a Zenebona Társulat meglepetés produkciója zárta, amely mindannyiunkat vidámmá varázsolt, s Sanyi bohóc sokszor tapsolásra ösztönzött minket. Az udvar rendbetétele is a mi feladatunk volt, melynek szívesen tettünk eleget. A gyermekek jutalmazása sem maradt el a programok sokasága mellett, hiszen minden munkát , produkciót igyekeztünk megjutalmazni édességekkel, feladatlapokkal, könyvekkel.

Köszönjük a gyerekek aktív részvételét, hiszen értük , miattuk voltunk mi felnőttek, hogy együtt – közösen újabb élményeket szerezzünk egymásnak. Úgy érzem munkánk nem volt hiábavaló, hiszen sok pozitív visszajelzést kaptunk már a hétvégén is . Bátran állíthatjuk : „ Lett egy szép, közös emlékünk !”

( Dóra néni )

Megszakítás