Select Page

2017. október 5-én átadásra került a Szent László Katolikus Ált. Iskolában a gyerekek által már oly régóta várt kondipark. Miután a kisdiákok átvágták jelképesen a szalagot, azonnal birtokba is vették játszóterüket.

Nagyon köszönjük a sok-sok szülői támogatást, a pedagógusok segítségét, a támogatójegyeket, amiket nemcsak szülők vásároltak meg hála Istennek nagy számban, hanem külsősök is, sok-sok vállalkozó.

Külön köszönet illeti meg a Szerencsejáték Nonprofit Zrt.-t az 500 ezer forintos támogatásért, amivel jelentősen hozzájárultak a kondipark álmának megvalósulásához.

Sokan fáradhatatlan lelkesedéssel és odaadással vettek részt a jótékonysági bál szervező munkájában. Nagyon köszönjük a segítségüket, támogatásukat! Böjte Csaba atya szavait idézve:

„Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, s meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.”

  Nagyon örülünk annak, hogy sokan úgy gondolják, úgy érzik, érdemes gyermekeink második otthonát szépíteni, fejleszteni. Ezzel a bállal hagyományt teremtettünk, mely nemcsak egy nemes célért került megrendezésre, mint az iskola udvarának játékokkal való gazdagítása, hanem a szülők és az iskola harmonikus kapcsolatának ápolásáért is.

A Példabeszédekből vett ige szavaival köszönjük meg az önzetlen segítségét mindenkinek:

„Van, aki bőven osztogat, mégis gyarapszik… Az ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül.”

                                                                                                                               SZMK

Megszakítás