Select Page

Iskolánk tanulói is beneveztek a Zrínyi Ilona Matematikaversenyre. A megyei fordulót 2017. február 17-én rendezték meg Encsen. A versenyen egyénileg lehetett indulni minden korcsoport számára külön-külön. Iskolánk tanulói nagyon szépen szerepeltek, közülük többen végeztek az első 20 hely valamelyikén. Ők vehettek részt a március 7-én, Sajószentpéteren rendezett eredményhirdetésen.

A 2. évfolyamon 274 tanuló indult megyénkben, akik között Varga Balázs a 16. helyezést érte el. A 3. évfolyamon 295 tanuló mérte össze tudását, közöttük szerepelt Magyar Eszter, aki ebben a nagy mezőnyben a 18. lett.
A 4. osztályosok 282 indulója közül Szarvas Milán az előkelő 10. helyen, a 6. osztályosok vetélkedésében 207 tanuló közül Berencsi Gergő a 17. helyen végzett.

Kertész Janka, iskolánk 3.b osztályos tanulója is indult a versenyen a 3. osztályosok között és a legjobbnak bizonyult, első helyezést ért el, tehát megnyerte a megyei versenyt. Az országos fordulót 2017 áprilisában rendezik majd Debrecenben, ahol megyénket ő képviseli.
Gratulálunk nekik!

Megszakítás