Select Page

Rendhagyó tanévet éltünk meg az idén és az elmúlt évben is. A kisiskolás gyerekek nem csupán az iskolát kezdték, hanem egyenesen a digitális oktatásba cseppentek, amivel eleinte közösen ismerkedtünk, próbálgattuk a módszereket, melyik a legeredményesebb, legcélravezetőbb. Ennek ellenére sikeres tanévet zártunk, a pedagógusok, a gyerekek és a szülők közös együttműködése által. Sokan plusz feladatokat vállaltak, online versenyeken vettek részt, mely eredményekhez gratulálunk.

A 2. b osztály tanulója, Szopkó Botond pedagógusai és szülei bíztatására benevezett több versenyre, melyre folyamatosan készült, végezte az újszerű feladatokat, sikeresen helytállt e megmérettetésben matematika / felkészítő tanár Horváth Tamásné/ és magyar irodalom / Felkészítő tanár Vargáné Czap Rita/ tárgyakból. Szüleitől is rengeteg segítséget, támogatást, biztatást kapott.

A következő ragyogó eredményeket érte el.

Tudásbajnokság megyei döntő

  • matematika tantárgyból I. helyezés
  • olvasás, szövegértésből V. helyezés

Tudásbajnokság országos döntő

  • matematika tantárgyból I. helyezés

Értékes könyvjutalmakban és érmekben részesült.

Botond szívesen sportol, különösen a focit szereti, a családdal kirándulni járnak, örömmel látogatják a közeli parkokat, játszótereket, számára nem volt teher a sok feladat, érdeklődéssel várta az új kihívásokat.

Sok ilyen szép eredményt kívánunk az elkövetkező években, szívből gratulálunk Botondnak és családjának.

Encs, 2021. 06.11.

Vargáné Czap Rita

osztályfőnök

 

Megszakítás