Select Page

Ezen a vasárnapon művészeti iskolás diákjaink nem tudtak részt venni a szentmisén. Az imádság, a hálaadás tánccal és dallal történt egy újabb jelentős megmérettetésen: a „Dunán innen, Tiszán túl” elnevezésű Kárpát-medencei tehetségkutató verseny előválogatóján. A minősítések minőséget takarnak: áldozatos, szorgalmas felkészülést, összetartó csapatot, biztos tudást. Ezeket a – sikeres szerepléshez elengedhetetlen – értékeket a csoportok, párosok, énekesek számára elsősorban táncpedagógusaik, Maier Reimond,  dr. Krupárné Rakaczki Anna és Veres Zoltán adják át nap nap után, fáradhatatlanul. Köszönet illeti őket, tanítványaiknak pedig nagy dicséret jár!

Ezüst: Picikuska, Barna Zsombor és Kis Lilla Emma, Szinai Dóra (ének)

Arany: Kis Lilla Emma és Juhász Martin, Szarka Fanni és Meczkó Magor, Bucskó Veronika és Meczkó Magor, Prokop Ferenc és Dávid Emma, Sándor Léna és Azari Levente, Jaskó Hanna és Glonczi Rajmond, Dávid Hanna és Bucskó Lóránt

Kiemelt arany (Döntőbe jutottak!): Kicsikuska és a Rekettye, Kecskerágók, Zsiga Hanna és Glonczi Rajmond, Nagy L. Nóra és Juhász Martin, Mózes Orsolya és Juhász Martin, Pecsenye Anna és Bancsók Bence, Dávid Emma és Meczkó Magor (ének és tánc), Zengice (ének)

Megszakítás