Select Page

Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

   „ A 2020/2021-es tanítási évre történő iskolai beiratkozások szervezését – figyelemmel az országos járványügyi helyzetre – az emberi erőforrások miniszterének 7/2020. (III. 25.) határozata a 2020/2021. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról rendkívüli módon szabályozza. 

A határozat célja, hogy a járványhelyzet várható alakulására tekintettel az általános iskolai beiratkozások minél előbb és minél kevesebb személyes kontaktussal valósulhassanak meg. Emellett ugyanakkor biztosítani kell a szülők szabad intézményválasztását is.

A kötelező felvételt biztosító körzettel nem rendelkező általános iskola az oda jelentkezők részére a beiratkozást 2020. április 6-április 24. között tartja.

A szülők, gondviselők a beiratkozó gyermek körzeti iskoláját megtalálják az alábbi keresőben: https://kir.hu/korzet  ”

Tisztelt Szülők!

Szeretettel várjuk mindazon gyermekek jelentkezésé iskolánkba, akik nyitottak a keresztény értékekre!

A rendkívüli helyzettel tekintettel a beiratkozást iskolánkba a következőképpen teheti meg:

  1. E-mailes formában:

A mellékelt Jelentkezési lapot beszkennelt, vagy lefotózott formában e-mailben megküldi a szentlaszlo.encs@gmail.com címre. Ekkor titkárságunk telefonon felhívja Önt, és minden segítséget megad a beiratkozás lebonyolításához.

  1. Személyesen:

Amennyiben nincs mód és lehetőség az elektronikus jelentkezéshez, az alábbi telefonszámokon előre lefoglalt időpontban személyesen teheti meg.

Munkatársaink mindenben készségesen állnak rendelkezésükre. Kérdéseikre munkaidőben a megadott számokon válaszolunk.

            TEL:   46/ 587- 366 587-366         06/30/ 299-3186             

Letölthető Jelentkezési lap

Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!

Megszakítás