Kedves Szülők !

Értesítjük Önöket, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend tanév végéig, 2020. június 15-ig érvényben marad.


2020. június 2- 26 –ig összevont gyermekfelügyelet tartunk, ebben az időszakban az étkezést is biztosítjuk a tanulóknak. Az érdeklődők 2020. május 27-ig jelentkezhetnek az osztályfőnököknél. Közben is lehetőség van a csatlakozásra, ezt azonban 2 munkanappal előtte jelezni kell szintén az osztályfőnököknek. A jelentkező tanulók életkorától, számától függ, hány csoportot indítunk. Ha a tanuló a lakóhelyétől eltérő településen jár iskolába, és a saját intézményében nem tud tanulófelügyeletben részt venni, felügyeletének ellátását a lakóhelye szerinti településen működő iskola nem tagadhatja meg.


Továbbá értesítjük Önöket, hogy intézményünk 2020. június 2-15. között tanulói felzárkóztatásra nyújt lehetőséget. A foglalkozásokra a szaktanárok által megadott időpontokban kerül sor. Az érdeklődők jelentkezését 2020. május 29-ig várják az osztályfőnökök.


A 8.osztályosoknak a tankönyvek leadása: 06. 03. szerda,10 órától 14 óráig.

MINDEN tankönyvet le kell adni a matematika kivételével! De az is leadható! A tankönyveket az osztályfőnökök veszik át az iskola hátsó bejáratánál (rácsnál). Addig nem tudunk bizonyítványt adni, amíg ez nem történik meg! Egyéni egyeztetés az osztályfőnökökkel történik!

Encs, 2020. 05. 25.

 

Skip to content