Select Page

Kedves Szülők !

Értesítjük Önöket, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend tanév végéig, 2020. június 15-ig érvényben marad.


2020. június 2- 26 –ig összevont gyermekfelügyelet tartunk, ebben az időszakban az étkezést is biztosítjuk a tanulóknak. Az érdeklődők 2020. május 27-ig jelentkezhetnek az osztályfőnököknél. Közben is lehetőség van a csatlakozásra, ezt azonban 2 munkanappal előtte jelezni kell szintén az osztályfőnököknek. A jelentkező tanulók életkorától, számától függ, hány csoportot indítunk. Ha a tanuló a lakóhelyétől eltérő településen jár iskolába, és a saját intézményében nem tud tanulófelügyeletben részt venni, felügyeletének ellátását a lakóhelye szerinti településen működő iskola nem tagadhatja meg.


Továbbá értesítjük Önöket, hogy intézményünk 2020. június 2-15. között tanulói felzárkóztatásra nyújt lehetőséget. A foglalkozásokra a szaktanárok által megadott időpontokban kerül sor. Az érdeklődők jelentkezését 2020. május 29-ig várják az osztályfőnökök.


A 8.osztályosoknak a tankönyvek leadása: 06. 03. szerda,10 órától 14 óráig.

MINDEN tankönyvet le kell adni a matematika kivételével! De az is leadható! A tankönyveket az osztályfőnökök veszik át az iskola hátsó bejáratánál (rácsnál). Addig nem tudunk bizonyítványt adni, amíg ez nem történik meg! Egyéni egyeztetés az osztályfőnökökkel történik!

Encs, 2020. 05. 25.

 

Megszakítás