Select Page

Hétfőn reggel, mintha a csengő is más nótát fújt volna:
Hurrá! Vakáció!
Megkezdődött az Erzsébet tábor!
Vidám csacsogással, izgalmakkal teli várakozással érkeztek iskolánkba a hátizsákos kis nebulók.
Az udvaron gyülekeztünk, majd a táborvezető, Nyitrai Anett tanító néni köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a részletes programot.
Ezt követően hatalmas kört alkottunk és elimádkoztunk a reggeli imáinkat. A tantermekben való elhelyezkedés után jóízűen elfogyasztottuk a reggelit. Csoportokra bontva kutyás bemutatón vettünk részt, a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola két labrador testvér vakvezető kutyáival. Hamarosan mindketten munkába állnak, hogy gazdijuk közlekedését segítsék. Az esemény legérdekesebb pontja az volt, amikor bekötött szemmel mindenki sétált egy kört az okosan képzett ebekkel.
A tízórai nassolása után kiosztásra került az Erzsébet táboros szép zöld sapka. A termekben először meghallgattuk a tábor dalát, az Erzsébet-dalt, ismerkedtünk fülbemászó szövegével és dallamával,
és színeztük a tábor logóját.
Ebéd után az udvaron zajlott a népszerű fiú-lány vetélkedő, ahol tíz izgalmas feladattal hívták ki egymást a csapatok. Volt lufifújás, arcfestés, karaoke, kuki-pufi pakolás szívószállal, sorverseny vízmeréssel, labdaszedés és sok érdekes játék. A csapatok hangos tapssal éljenzéssel buzdították társaikat.
Az uzsonnázás után tetkó készítés, arcfestés és szabad játék volt az udvaron.
Élményekkel telve elrepült a tábor első napja.

Megszakítás