Select Page
Negyedik nap
A reggeli gyülekező után közös imádsággal indítottuk a tábor negyedik napját is. Mivel a nagy meleg továbbra is kitartott, így a délelőtti kézműves foglalkozás az iskola ebédlőjében kapott helyet. A harmadik és negyedik évfolyamos tanulók kezdtek először. Enikő néni bemutatta, milyen ajándékot vihetnek majd haza, ha követik az elkészítés lépéseit. Minden gyermek kapott egy cserepet, amelyet kedvükre díszítettek akrilfestékkel, csipkével, illetve különböző dekorációs díszekkel. Amikor ezzel elkészültek, a cserepekbe egy-egy kövirózsát helyeztek el apró fehér kavicsokkal megszórva. Végül a növények mellé beszúrt kis táblákra főleg a nyárra utaló kifejezések kerültek. Voltak olyan tanulók, akik a szüleiknek szánták ajándékként két kezük munkáját.
Kora délután újra átsétáltunk a kultúrházba, amelynek hűvös termében ez alkalommal egy mozifilmet vetítettek le. A Sonic, a sündisznó című kalandfilm második része kellemes, két órányi kikapcsolódást nyújtott.
Az első és második évfolyam a délelőtt folyamán tekintette meg a filmet, majd nekik is lehetőségük volt kézműveskedni. Az elkészült kreatív, egyedi ajándékokkal mindenki boldogan tért haza.  
 
Bartek Nikolett
Megszakítás