Select Page
Az ENSZ 1972. június 5-én rendelte el azzal a céllal, hogy felhívja az emberek figyelmét a bennünket körülvevő természetes környezet óvásának és védelmének fontosságára. Iskolánkban mi is igyekszünk ezt megtartani,s évente egyszer,a tanév vége felé közeledve, egy napon át még jobban ráirányítani a figyelmet a fentiekre.

Idén a 4. évfolyam a kiskertet gyomlálta ki a hátsó udvaron, nagy odafigyeléssel, hogy ne maradjon egy gyom sem, majd virágot ültettek a tanulók a beton virágládáiba,hogy még szebb környezetet és jobb hangulatot nyújtson a bennük gyönyörködőknek.

A program egy jó hangulatú közös iskolai énekléssel zárult, megtanultuk a mottóként használt idézet mély tartalommal rendelkező énekét Boczán Zsófia zenetanár néni segítségével, ami még szebbé és hangulatosabbá tette az ünneplést.

Reméljük és bízunk benne,hogy továbbra is megőrizzük az iskola és tágabb környezetünk tisztaságát,szem előtt tartva Assisi Szent Ferenc közel 800 év távlatából érkezett és máig aktuális üzenetét: „Ne gyűjts itt e Földön kincseket, ott van a szíved, hol őrzöd kincsedet!…”

Simkó Mária, Czakó Eszter

tanító nénik

 

Megszakítás