Select Page
Az idei tanévben is megrendezésre került a szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola védőszentjéről elnevezett Kalkuttai Szent Teréz hittanverseny. Mottója így hangzott: „Íme hitünk szent titka.”
A május 19-én tartott játékos vetélkedőn iskolánk tanulói – Dudás Fanni, Kundrák Bianka, Prokop Liliána és Saláta Mátyás- „László Angyalkái” nevű csapatot alkotva vettek részt.
Vidáman, lelkesen készültek és fogtak hozzá az izgalmas, érdekes tudáspróbához. Köszönjük a hitéleti munkaközösségnek ezeket a kreatív feladatokat. A felkészülésre szánt idő, a sok gyakorlás meghozta gyümölcsét: az az angyal-hajszál, ami az előző évben hiányzott most meglett! Büszkén hozhatták magukkal a gyermekek a vándordíjat, ugyanis a zsűri kicsiny csapatunknak ítélte oda azt a tudásuk és csapatmunkájuk eredményeként.
Ígéretet tettünk, hogy gondosan őrizzük a díjat, és megismertetjük iskolánk diákjaival Teréz anya munkásságát, lelkületét, imáit.
Bízom benne, hogy egy év múlva hasonló lelkesedéssel megyünk újra a katolikus intézménybe, hogy visszavigyük a díjat és örömmel lássuk, hogy ezt a megtisztelő lehetőséget ennek őrzésére mások is megkaphassák.
Köszönjük szépen a meghívást!
Isóczkiné Béres Beáta hitoktató
Megszakítás