Select Page

Kirándulás Lillafüredre és a Miskolci vadasparkba

Kalandra fel, hív a természet!- lehetne harmadik napunk mottója. Úgy gondolom az Erzsébet tábor hetén, ez az esemény volt az, amit legjobban vártunk.
Ezen a napon kirándulást szerveztünk tanítványainknak. Reggel 3 autóbusszal indultunk útnak. Első állomásunk a Szinva és a Garadna patakok találkozásánál fekvő Lillafüred volt. Kiemelkedő látnivalói közül néhányat mi is megtekintettünk: a Palotaszállót, a Hámori -tavat, a csodálatos vízesést. Sétáltunk a Függőkertben, néhány barlang mellett is elhaladtunk. Következő úticélunk a Csanyik- völgyben található Vadaspark volt. A legtöbb gyerek szereti az állatokat,így nagy sikere volt ennek a programnak. Különösen a” kis állat simogató” tetszett nekik a legjobban. Az igazi állatbarátok nagy lelkesedéssel etették, simogatták a kisebb-nagyobb
kecskéket. A meleg ellenére láthattunk néhány igazi ” nagy vadat” : oroszlánt, tigrist, medvét is. Pihenésképpen a játszótéren játszottak, majd fagylaltoztak táborozóink. Fáradtan, de élményekkel eltelve tértünk haza.
Megszakítás