Select Page

Iskolánk egyik hagyománya, hogy tavaszköszöntő bált rendezünk az SZMK és a DÖK vezetésével. Szervező munkájuknak köszönhetően ebben a tanévben április 19-én került sor a várva várt eseményre.

Gulyás Zsolt atya megnyitója után mi, nyolcadikosok keringőztünk. Hónapok óta gyakoroltuk a tánclépéseket, és izgatottan vártuk, hogy elegánsan felöltözve bemutassuk a nyitótáncot. Szüleink meghatottan, könnyes szemmel figyeltek minket, majd boldogan jöttek velünk a táncparkettre. Ezúton is köszönjük szépen dr. Krupárné Rakaczki Anna tanárnőnek áldozatos felkészítő munkáját.

Az ünnepélyes pillanatok után az évfolyamok vidám zenés-táncos bemutatói következtek. Mindegyik nagyon tetszett, a közönségből sokan együtt énekeltek, táncoltak a fellépőkkel.

A műsor után az osztályok az ajándékba kapott pizzával csillapították éhségüket, és jóízűen falatoztak a szülőktől kapott finomságokból is. Sok gyerek vidáman táncolt még a színpadon is, mások beszélgettek.

Mint mindig, most is nagy sikere volt a zsákbamacskának, pillanatok alatt elfogyott. De lehetett vásárolni tombolát is, így a szerencsések ajándékkal térhettek haza.

A sorsolás után a kitartóak még egy ideig ropták a táncot, majd véget ért a mulatság.

            Reméljük, mindenki jól érezte magát! Nekünk, végzősöknek nagy élményt jelentett, amelyre szívesen emlékezünk majd.

 

Soltész Réka, Füleki Ramóna és Vasas Lili 8. a

Megszakítás